Blombud i Kungsholmen symboliserar omtanke

25 februari 2021
Lily Hansen
Blombud i Kungsholmen symboliserar omtanke

Det finns många saker man kan säga med en bukett blommor. Att ge någon blommor kan förmedla sympatier, kärlek, sorg men också andra känslor. Allt beror på vad blomman betyder. Det finns ganska roliga betydelser hos blommor. Förgätmigej är till exempel ett namn på en blomma som du kan ge till någon som du inte vill ska glömma bort dig. För det är exakt vad blomman betyder.  

Ibland kan det uppstå tillfällen då du vill förse en annan människa med blommor, men du är inte tillgänglig att utföra uppdraget själv. Du kanske bor på en helt annan plats eller har inte möjlighet att ge dig ut och plocka blommor i trädgården. Eller gå till blomsterhandeln. 

Det kan till exempel vara om din käraste bor på Kungsholmen i Stockholm, men du själv befinner dig i Göteborg. Du kanske vill visa för den personen att du tänker på hen. Då är det ett utmärkt alternativ att aktivera ett blombud i Kungsholmen som kan sköta leveransen åt dig. 

 

Avståndet är ingen ursäkt

Din käraste kommer garanterat uppskatta att du har valt att förgylla hens dag på Kungsholmen genom att skicka blommor. Alla tycker om blommor. Eller, alla uppskattar åtminstone gesten som blommorna symboliserar.  

Ett blombud är inte som ett pizzabud. Det är viktigare än så. De möjliggör för människor att dela med sig av kärlek och omtanke utan att avstånd behöver vara en försvårande faktor. Med andra ord finns det heller ingen ursäkt för varför du skulle glömma bort att skicka blommor till din käraste på Kungsholmen heller. Eftersom nu avståndet inte håller som ursäkt. Det finns uppenbarligen kreativa lösningar. 

Vilken blomma som passar bäst för ändamålet vet du bäst själv. Men var noga med att dubbelkolla vad blomman egentligen betyder. Annars är risken för missförstånd hög, och de klarar du dig faktiskt bäst utan.  

Fler nyheter