Boka kontroll på rörinspektion.nu

Boka kontroll på rörinspektion.nu

Det är svårt att veta skicket på det som man inte kan se. Och när man väl vet om att skicket är dåligt så kan det vara för sent. Så är det till exempel när det gäller avloppsrör och större avloppssystem i villor och större fastigheter.

Eftersom avloppsrören är slutna och dessutom ofta finns i väggar, golv, tak och marken utanför byggnaden, så har man ingen aning om vad statusen är. Ska man dessutom boka en spolning så är det en ganska stor kostnad som man kanske råkar göra för sent. Eller också helt i onödan.

 

Som en detektiv

När man bokar en kontroll av rören på https://www.xn--rrinspektion-4ib.nu/ så är det lite som att anlita en detektiv. Det kan vara både intressant och obekvämt att se hur statusen egentligen ser ut i rören som leder avloppsvatten ut ur huset. Men det kan även vara en ögonöppnare som gör att man börjar sköta sig och inte framöver spolar ner något som egentligen hör hemma i soptunnan.

Rörinspektion.nu arbetar dock inte bara med att göra kontroller av avloppssystem. Behövs det en spolning så kan man åta sig det också. Ett arbetssätt som gör det smidigt för kunden som annars hade behövt söka upp ett annat företag för att utföra de åtgärder som behövs. Direkt på plats kan man få en bedömning över vad som behöver göras och även när. 

 

 

Rörmokaren rycker ut

De som arbetar med rörinspektioner är oftast rörmokare i grunden. Det innebär att det är personal som kan alla system och som dessutom vet alla fallgropar och problemområden som kan uppstå. Som kund är det tryggt att veta att den som sköter kontrollerna också vet hur det är att installera alla system. Det är alltid svårare att ge åsikter om något som man inte själv har jobbat med eller vet i grunden hur det fungerar.