Brunnsborrning och anläggning av bergvärme

19 april 2023
Julia Zsiga

BorrWik’s Brunns och Energiborrning AB är en ledande aktör inom brunnsborrning och anläggning av bergvärme, med lång erfarenhet och kompetens att erbjuda sina tjänster till privatpersoner, VVS-företag, kommuner och industriföretag i Örebro och Västmanlands län. Läs vidare för att få mer information om företagets tjänster och hur de kan hjälpa dig att förbättra din vattenförsörjning och energilösningar.

Erfarenhet och kompetens inom brunnsborrning

BorrWik’s Brunns och Energiborrning AB har lång erfarenhet av brunnsborrning och har genom åren hjälpt många kunder att få tillgång till rent och säkert dricksvatten. Företaget arbetar med modern utrustning och tekniker för att säkerställa att borrningen utförs effektivt och med minsta möjliga påverkan på miljön. De vänder sig till både privatpersoner och företag och erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta varje kunds unika behov och förutsättningar.

image

Bergvärmeanläggning som hållbart energialternativ

Utöver brunnsborrning erbjuder BorrWik’s även anläggning av bergvärme, en modern och miljövänlig uppvärmningslösning som utnyttjar jordens inre värme för att producera energi. Bergvärme är en kostnadseffektiv och hållbar energikälla som minskar beroendet av fossila bränslen och bidrar till en minskad klimatpåverkan. Företagets erfarna personal kan hjälpa dig att utvärdera om bergvärme är en lämplig lösning för din fastighet och ge råd om hela processen, från planering till installation.

Lokal expertis i Örebro och Västmanlands län

BorrWik’s Brunns och Energiborrning AB är baserat i Fellingsbro och har en stark lokal närvaro i Örebro och Västmanlands län. Företagets gedigna kunskap om områdets geologiska förutsättningar och långvariga relationer med kunder och samarbetspartners gör dem till en pålitlig och erfaren aktör inom brunnsborrning och bergvärmeanläggning.

Kontakta BorrWik’s för offert och ytterligare information

Om du är intresserad av brunnsborrning eller anläggning av bergvärme, tveka inte att kontakta BorrWik’s Brunns och Energiborrning AB för en offert eller om du har några frågor kring deras tjänster. Du kan nå dem via telefon på 070-280 48 50 eller 070-308 77 98, eller via e-post på info@borrwik.se.

Läs mer här: http://www.borrwik.se/

Fler nyheter