Det kan vara hälsosamt att mötas

06 augusti 2020
jonas olsson
Det kan vara hälsosamt att mötas

När det är dags att boka in nästa konferens är det lätt hänt att man får en tillfällig släng av idétorka. Kanske känns det som att det blir lite samma sak, gång efter annan. Något säkert kort som brukar fungera ganska bra och som är rätt så ok, billigt och smidigt. Men den här gången kan det vara dags att pröva något nytt. Det är dags att göra något extra och skapa en känsla av vardagslyx för de anställda. Ja, varför inte pröva att boka in nästa konferens på ett spa- och konferenshotell?

 

En avkopplande mötesplats

Att hålla en konferens på ett spahotell skapar positiva vibbar för både små och stora företag och aktörer. Den huvudsakliga anledningen till konferensen är såklart arbetet som ska göras och informationen som ska delges. Men en vanlig konferens kan bli så mycket mer än bara ännu en arbetsdag om den hålls på ett spa- och Konferenshotell. Det blir även en chans att koppla av och ha trevligt tillsammans med både välbekanta kollegor och kanske med nya bekantskaper. Det kan bli en upplevelse för både kropp och själ och en stund av lugn och ro mellan deadlines och tuffa krav.

 

 

En upplevelse utöver det vanlig

En stunds avkoppling på ett spa är något som de allra flesta människor uppskattar. Ofta räcker det med att komma in på ett spa för att en lugnare känsla ska börja sippra in i kroppen. Det är något med dofterna, inredningen och den lugnande musiken som väcker tidigare minnen av spabesök till liv. Samtidigt fylls man av en positiv förväntan. Vem vill inte få sjunka ner i en varm bubbelpool, piggna till i ett kallt isbad och sedan återigen bli varm i en skön bastu? Speciellt efter en givande, men fokuskrävande, konferensdag? Eller kanske få en massage eller njuta av en god kopp te?

Fler nyheter