Drömrummet med väggdekor för barn

19 juli 2021
jonas olsson
Drömrummet med väggdekor för barn

Vill du skapa ett riktigt drömrum till dina barn, men vet inte var du ska börja? Du kan hitta mängder av tips på internet, men eftersom du inte har möjlighet att sy, måla eller snickra så faller de idéerna platt. Men då finns det något som du kan göra för att dina barn enkelt och snabbt ska få ett riktigt drömrum. Ett rum som dessutom är helt anpassat efter deras smak och där de själva kan få vara med och bestämma hur de vill ha det.

Väggdekor för barn är ett snabbt och enkelt sätt att skapa ett mysigt drömrum för dina barn, där de själva får välja exakt vilken dekor som de önskar sig. Och det behöver inte ens vara enbart en som du väljer. Ni kan ta flera stycken och göra ett collage av dem. Eller så väljer du att variera var du placerar väggdekoren i hemmet, så att det alltid finns något som barnet själv har fått välja i hemmet.

 

 

Gör en saga med väggdekor

Barn älskar sagor och tycker det är speciellt roligt om ni kan skriva en saga ihop. Väggdekor kan du inte bara sätta på väggen utan även i taket, om du vill. Så varför inte tillsammans välja dekor som bildar en saga? En saga som någon annan har skrivit eller en saga som ni skriver tillsammans? Det kan vara ett sätt att enklare få barnet att somna på kvällen, när de kan ligga och titta upp i taket och tänka på sagan som ni gjort.

Väggdekor kan du även sätta på andra väggar i bostaden. Det kan vara ett sätt att märka ut vilken plats i hallen som respektive barn har sina kläder på. Eller ett sätt att göra hela bostaden mer barnvänlig. Som kök och badrum. Och när barnen blir större så kan de bli fina minnen. 

Fler nyheter