En bra trubadur är avgörande för feststämningen

26 augusti 2019
william eriksson
En bra trubadur är avgörande för feststämningen

Vi har sett det på tv på bästa sändningstid och vi har sett det på otaliga fester vi haft äran att vara gäst på. Hur en förälders kärlek och välvilja kan förvandlas till ett okritiskt hyllande av sitt barns alla åtaganden vilket senare resulterar i att ungen utvecklar någon form av hybris och bristande självinsikt som slutar i skam och tårar. När en sökande får ett nej vid en audition till ett musikprogram och blir helt chockad och säger “men min mamma säger att jag är bra!” så vrider vi oss lite nervöst i tv-soffan. Värre är när stämningen i partytältet dör efter att kvällens trubadur rivit av sin första låt utan att pricka en enda ton och den enda festdeltagaren som applåderar hysteriskt är trubadurens egen förälder som dragit i alla trådar för att boka sitt eget barn på detta gig.Vilken total katastrof för feststämningen!

 

Boka en professionell trubadur istället för någons släkting

För att undvika denna eminenta katastrof vid planerandet av nästa fest, tacka nej till förslag från alla föräldrar som bedyrar att just deras barn är den optimala underhållaren och anlita en professionell trubadur med goda och opartiska referenser. Låt inte någon person med stora artistdrömmar men bristande självinsikt och förmåga att hålla takten förstöra den fest ni så länge har sett fram emot. En bra trubadur gör folk på gott humör, lockar till skratt, allsång och dans och är nyckeln till en lyckad och minnesvärd fest.

 

 

Trubadur med bred repertoar

Varför inte boka en trubadur i Järfälla med bred repertoar som kan spela musik från såväl 30-tal som 00-tal? Ett vanligt dragspel kan ge en genuin trubadur-upplevelse och ett digitalt dragspel kan utöver dragspelsljud leverera både piano och blåsinstrument. Så vem behöver boka och avlöna en hel orkester när detta kan levereras av en enda person? Bjud upp till underhållning och allsång tillsammans med Per Speleman: http://perspeleman.se/.

Fler nyheter