Enkelhet och elegans med sidohängda fönster

28 december 2021
jonas olsson
Enkelhet och elegans med sidohängda fönster

Världen rör sig allt mer mot minimalism. Vi äger allt mindre saker. Vår musik finns på Spotify, våra filmer på Netflix, våra fotoalbum är på ett sd-kort eller i molnet. Med sidohängda fönster så kan ditt hem återspegla detta. Ditt hem kommer att få ett utseende som skriker elegans och enkelhet. Lägg därtill att vi även lever i en tid där ekologisk hållbarhet har blivit ett hett ämne.

Därför är dessa sidohängda fönster konstruerade av material av högsta kvalité som kommer från leverantörer som är FSC-märkta. FSC-märkning (Forest stewardship council) ges till skogsbrukare som arbetar miljöanpassat och samhällsnyttigt med sitt bruk av skogen. Dessa fönster är konstruerade för att tåla ett skandinaviskt klimat med hårda vintrar, hög luftfuktighet och temperatursvängningar.

Detta klimat är något som hantverkarna i Norden har lärt sig hantera. Med stor erfarenhet, kompetens och yrkesstolthet konstruerar de fönster som är gjorda för att hålla i vått och torrt, kallt och varmt. Sidohängda fönster sattes upp för första gången på 1600-talet. Förstår du under hur många år hantverkare i Norden har jobbat med att förbättra designen på dessa fönster? En resa över många sekel mot perfektion.

 

image

 

Många olika sidohängda fönster för olika typer av hus

Du är inte som någon annan. Du är unik och ditt hem ska passa dig. Därför kan du välja mellan många olika utföranden av sidohängda fönster. Hitta inspiration via denna länk; https://klarfonster.se/fonster/sidohangda-fonster. Ta en titt redan idag.

Utöver att du kan anpassa dina nya fönster efter hur du vill ha dem så kommer du att få ett bra pris och hög kvalité samt snabb leverans. Lägg därtill 10 års garanti. Du kan till och med spara ytterligare pengar genom att mäta upp för dina fönster på egen hand. Du kan spara ännu mera om du installerar dina nya sidohängda fönster själv med en smidig guide du hittar online.

Fler nyheter