Flyttfirma med bredd

Flyttfirma med bredd

Genom att planera och organisera sin flytt kan man säkerställa att den går smidigt till och inte känns överväldigande. Det finns några naturliga steg som med lite extra organisering säkerställer en enklare flytt. Det första steget är att besluta hur flytten ska genomföras. Har man tänkt att flytta allting själv med hjälp av nära och kära bör man kolla runt att man har tillräckligt många som kan hjälpa till på flyttdagen, man bör också räkna på om klarar sig på bara ett vanligt släp eller om man behöver hyra en lastbil. Har man inte tillgång till flyttfordon själv bör man boka det så fort som möjligt. Vill man istället ha hjälp från en flyttfirma för att få bohaget från punkt A till B bör man ta in offerter och boka så fort man beslutat vilken firma som känns bäst.

Det är bra att börja med packningen i god tid, så länge man inte packar ner saker man kan ha användning för innan flyttdagen. Se till att införskaffa rejäla kartonger, tejp, märkpennor och bubbelplast eller dylikt för att kunna packa in ömtåliga saker. Fyll aldrig en kartong till mer än hälften med tunga saker (exempelvis böcker), fyll på med lätta prylar för att undvika halvtomma kartonger. Märk upp tydligt i vilket rum i det nya hemmet kartongen ska placeras och det underlättar även att skriva vad kartongen innehåller. Var alltid tydlig med att märka upp lådor som bör hanteras varsamt. Långa prylar som till exempel gardinstänger och skidutrustning kan man med fördel fästa ihop med tejp, snöre eller skidstroppar. 

Behöver du hjälp med flytt i Stockholm står Flyttfabriken till tjänst. De anpassar varje uppdrag utefter kundens behov och är flexibla i sitt arbete. Flyttfabriken AB har lång erfarenhet och kan erbjuda kompletta lösningar som innefattar packning, flytt, montering och även städning.