Håll konferens i Värmdö

02 maj 2022
patrick pettersson
konferens

advertorial

Det är fint att kunna träffa sina arbetskamrater eller föreningsmedlemmar och det är extra trevligt när det anordnas en konferens. Konferens i Värmdö är perfekt, för det är naturskönt men ändå i trakten runt Stockholm. De som bor i storstaden har inte långt dit, men det känns ändå att man kommer bort från jäktet i city.

Boka trevliga rum och varva konferens med utbildning eller tävlingar. Det finns många jippon, från filmvisning till quiz, som kan handla om företaget och dess historia. Är du medlem i en förening håller ni förstås årsmöte i konferenslokalen. Det brukar finnas ljudanläggning och annan AV-utrustning, så att ni kan visa bilder.

Konferens är en uppmuntran

Att få delta i en konferens känns lyxigt och trevligt, och det är en uppmuntran till personalen som lägger ner så mycket arbete på företagets bästa. Dessutom skapar det fina minnen, och man kan prata om den där konferensen i åratal efteråt. Det är därför en väl investerad slant i personalvård. Kanske finns det motionsmöjligheter också på anläggningen.

Mat och dryck kan man få på olika sätt. Vissa anläggningar har egen restaurang, men man kan alltid beställa catering. Kanske ingår det som en del i eventet att gå på restaurang också. Under dagen brukar det finnas förfriskningar, som frukt, vatten, kaffe och någon kaka. 

 

konferens

 

Boka lokal och skriv ett program

Det brukar vara positivt och seriöst att ha ett utskrivet program för aktiviteterna under konferensen. Revisorn vill att man bokar konferenslokalen under en viss tid för att kostnaden för konferensen ska vara avdragsgill. Programmet kan bestå av en utbildningsdel samt diskussioner och information om företagets senaste aktiviteter.

Detta program kan man bifoga till verifikatet för fakturan, och när det gäller utbildning kan det få kosta en del. Ni kan också ha säljtävlingar och andra event, som stärker firmans personal och ger bra sammanhållning.

Fler nyheter