Harmoni och balans i garderoben

01 mars 2020
Lily Hansen
Harmoni och balans i garderoben

Hur tänker du när du shoppar? Går du bara på känsla, går du på stil och uttryck, eller går du kanske efter färg? Tänk dig en totalt välorganiserad garderob – typ walk-in-closet. Och tänk dig att du har färgsorterat vårens alla favoriter och ska addera ett gäng kompletterande nykomlingar. Vilka färger äger du? Våren i modeväg numera består av milda och naturliga färger. Kanske söker du den klassiska lilla svarta eller ska den vara grå eller blå i vår? En snygg stretchig modell med blixtlås bak i nacken? Då är du på helt rätt väg.

 

Nya trenden capsule closet

Har du anammat den hållbara trenden eller bara sett den i sociala medier? Enligt capsule closet ska vi äga färre plagg men varje plagg ska gå att matcha mot flera av de andra. På så vis kan vi skapa en mängd olika stilar och outfits genom att nyttja färre plagg, hållbart och smart. Frågan är då bara vad du har i din garderob som funkar enligt den modellen? Klassiska och fina varumärken som exempelvis Vila kläder erbjuder en bra bas och går att komplettera på många spännande sätt. En lång skjorta eller klänning att kombinera med jeansjackan eller en vit kofta, det är bara så fint.

 

 

Färgskala från naturen

När vi besöker en butik som till exempel Bekås online är mängden av varumärken ljuvligt brett – här kan du välja och vraka. Med favoritvarumärken som förslagsvis Vila kläder kan du enkelt filtrera dig fram och se den vackra, naturliga färgpaletten som träder fram i form av ljusa gröna, rosa och lite jordiga röda och bruna toner. Eleganta snitt och fint fall i klänningar och kjolar blandas med kaxigare attityd och djurmönster i toppar. Möt en galet fin jumpsuit i blått och en vit långärmad volangtopp. Länktips: https://www.bekasonline.se/sv/articles/6/dam?brand=12.2.4.

Fler nyheter