Judits second hand – Ett bättre val

Judits second hand - Ett bättre val

Känner du dig trött på alla kläder som du äger? Vill du testa på något nytt, men känner du inte riktigt att du har pengarna för att köpa helt nya kläder? Då finns det ett annat val. Du kan köpa secondhandkläder vilket kommer att vara mycket billigare än att köpa nya kläder. Second hand är heller inte enbart billigare, men det ger dig chansen att få en helt ny och unik stil. Du behöver inte oroa dig för att alla andra kommer att ha liknande kläder. Du kan hitta unika kläder second hand och dyrare märken riktigt billiga. Ett annat stort plus med att handla second hand är att miljön inte blir lidande. Så rädda både plånboken och miljön genom att kolla second hand.

 

 

Donera eller sälj dina gamla prylar

Att gå igenom allt man äger är något som man borde göra några gånger per år. Det är enkelt att samla på sig en massa onödiga saker. Inte enbart tar dessa saker upp mycket plats, men man kan också tjäna pengar på att sälja saker man inte använder längre. Det kan man göra på några olika sätt. Om man vill sälja kläder finns det många affärer idag som gör detta åt dig. De betalar då en kommission till dig för att sälja dina kläder. Du slipper att göra det själv och jobbet blir gjort åt dig. En affär som gör detta i Stockholm är Judits second hand. Du lämnar enkelt in dina kläder och när de blir sålda får du pengar.

Ett annat sätt är genom att sälja dina kläder online. Du behöver då ta bilder på dina kläder och sedan lägga upp dessa. Idag finns det många olika hemsidor som du kan göra detta på. Ett tips är att kolla upp vad liknande kläder har sålts för och sedan sätta priset efter detta.