Köket är hemmets hjärta, men vad är det som skaver?

16 september 2019
jonas olsson
Köket är hemmets hjärta, men vad är det som skaver?

Att köket är hemmets hjärta är en sanning som präglat de flesta av oss sedan barnsben. I köket kokar vi morgonkaffet till oss själva eller till vår älskade partner. Där steker vi pannkakor till familjen eller förbereder drinkar till våra vänner. Där utbyter vi hemligheter under festens gång och där hjälps vi åt att diska och torka när festen är slut. Till köket smyger vi mitt i natten för att leta i kylskåpet efter godsaker, och i köket avslutas den långa promenaden med tunga matkassar. Kanske är det dock ändå något som skaver i detta rum som erbjuder så mycket värme?

 

Woman, Kitchen, Man, Everyday Life, Blond

 

Ge ditt kök ett välförtjänt ansiktslyft

 

Köksluckor som hänger på tvären, som slitits av tiden och inte längre är i fint skick. Köksluckor som nu känns omoderna efter att både vitvaror och inredning uppdaterats. Och köksluckor med flottiga tumavtryck och färger som härstammar från tiden då huset byggdes. Det är något som kan påverka den hemtrevliga känslan negativt. Då är det helt enkelt dags att ge ditt kök ett ansiktslyft! Låt hemmets hjärta representera vilka ni som familj är och husets karaktär.

 

Familjekonstellationer ändras under åren, låt köket följa utvecklingen

 

Kanske är det endast köksluckorna som behöver bytas för att uppgradera estetiken. Eller kanske bör hela systemet av förvaring i köket omformas. Det kan behövas för att passa den familj som har vuxit och blivit större. Eller den familj som blivit färre på hemmaplan och som nu har utrymme att prioritera design framför funktion. 

 

Familjekonstellationer ändras under åren – låt köket följa utvecklingen vad gäller såväl design som funktion. Vissa drömmer om ett lantligt kök med snirklar och shabby chick. Andra drömmer om ett högblankt kritvitt kök med lådor som glider utan minsta ljud. Oavsett av er köksdröm är; ge er familj och ert kök vad de förtjänar – vacker och funktionell design.

Fler nyheter