Roliga designlampor för ditt hem

12 maj 2020
Eva Olsson
Roliga designlampor för ditt hem

Lampor är bland de viktigaste detaljerna i ett hem och det är något som man inte klarar sig utan. Dessutom vill man förstås att de ska vara vackra och passa till den övriga inredningen. Som tur är finns det en mängd lampor att välja bland.

Man behöver flera, olika lampor för att ljussätta sitt hem. Först och främst behöver man taklampor förstås, men även läslampor och mysbelysningar. Hemmet kan belysas på väldigt olika sätt och när det gäller mysbelysningar är det bättre med flera dämpade ljuskällor än några få som är starka. Det är också viktigt att de ger rätt ljus på skrivbordet eller vid läshörnan.

På Lampemesteren har de en mängd olika lampor att välja mellan. Ett lite roligare och annorlunda desigmärke som heter Selleti hittar du här. De lamporna ger dig en personlig och unik belysning i ditt hem. Bland annat har de lampor som inspirerats av djurvärlden, som Mouse Lamp, Bird Lamp och Monkey Lamp. Det är otroligt roliga lampor som verkligen sticker ut och skapar en härlig och spännande atmosfär i hemmet.

I Selletiserien finns förutom roliga taklampor, vägglampor, bordslampor och golvlampor även utomhuslampor. Här finns också lampor på bananer, kaktursar, dinosaurier, katter, ödlor och till och med en vägglampa i form av ett hjärta. När det gäller bordslamporna på katter, är de i naturlig storlek där LED-ljuset sitter i kattens ögon, vilket ger ett mjukt ljus. Man har möjlighet att ladda lampan via en USB-port under kattens svans, då det följer med en kabel vid köpet av lampan.

Taklampan Monkey Chandelier med tre svarta apor är verkligen en annorlunda taklampa som för blickarna till sig och den finns även i vit färg. Bland lamporna på apor finns även många roliga lampor för bordet och väggen, men även en utomhuslampa.

Alla priser på Lampemesterens webbshop är angivna i svenska kronor.

https://www.lampemesteren.se/bordslampor/

Fler nyheter