Tredjepartslogistik (3PL) för full koll utan att hantera allt själv

02 maj 2022
william eriksson
3PL

editorial

Produkterna anländer till lagerlokalen, men det är inte er egen lagerlokal. De staplas noggrant på hyllorna och vilar där tills ert företag får en beställning. Då packas de omsorgsfullt för hand, enligt era instruktioner, och skickas sedan i väg till era kunder. Ni kan följa hela förloppet i kommunikationssystem som Ongoing Warehouse. Där syns bland annat orderstatus, orderhistorik och leveranser. 

Ni kan alltså ha full koll på produkterna, utan att behöva sköta hanteringen på egen hand. En sådan här tjänst kallas tredjepartslogistik, 3PL, och den låter ert företag fokusera på andra saker än logistik, lagerhållning och distribution.

Skräddarsydd logistik

Oavsett vad ni behöver hjälp med finns det en lösning för just ert företag. Tredjepartslogistiken skräddarsys nämligen utifrån varje verksamhets önskemål. Syftet är att underlätta för er. Vill ni bara ha ett lagerhotell för era produkter? Inga problem. Ni kan hyra alltifrån en enstaka pallplats till flera hundra. Behöver ni en helhetslösning från lager till kund? Fixat. Ni behöver inte oroa er över logistik och distribution längre. Behöver ni hjälp att leverera korrekta tullhandlingar? Redan ordnat.

image

Från er till kunden

Paketet har kommit fram och kunden ställer nöjt ner det på bordet. Det kom i tid och ser helt och fint ut. Kunden letar upp en kartongkniv, skär igenom tejpen och öppnar. Hen möts av packmaterial som otåligt plockas ur. 

Och där ligger produkten, i toppenskick, just som kunden hade föreställt sig när beställningen lades hos er. Kunden får känslan av att varje utskick är unikt, att ni verkligen bryr er om era kunder genom en proffsig och problemfri leverans. Det tyder på att ni är ett företag som värderar kvalitet. Och det är sådant som får era kunder att återvända, gång efter annan. Kanske även att rekommendera er till släkt och vänner.

Om ni vill ha mer information är ni varmt välkomna till webbsidan https://www.hillmerslogistik.se/tjaenster#3pl

Fler nyheter