Upplev lyxen med altandörr i helglas

11 november 2021
patrick pettersson
Upplev lyxen med altandörr i helglas

Ljust och fint får du i rummet när du väljer helglas i altandörren. De nya rutorna isolerar mycket bra både från ljud och temperaturer, så du har alltid en kontrollerad innemiljö som är behaglig och trivsam, utan kallras. Det blir inte heller för ljust, för det är lätt att montera markiser eller jalusier om du vill stänga ute solljuset någon gång.

Över huvud taget är helglasade altandörrar snyggt och ger en obruten utsikt. Det blir som en förlängning av rummet utåt, mot altanen eller mot trädgården. Man ser naturens skiftningar, fåglar och blommor, men glaset isolerar också mot både ljud och insekter.

 

Mindre jobb med ny altandörr

Gamla tiders altandörrar skulle öppnas och man var tvungen att putsa både invändigt och utvändigt, men nu slipper man putsa fyra sidor när rutorna är fast monterade. Detta ger också en bra isolering mot smuts och damm, förutom att värmekostnaderna sjunker betydligt. Nya glas har många fördelar, så du behöver inte tveka om att skaffa altandörr i helglas.

En ny altandörr som är klädd med aluminium på utsidan är också otroligt lättskött. Bara torka av lite med en trasa, så är underhållet klart. Jämfört med förr när det skulle skrapas färg och målas, är det rena semestern med nya fönster och dörrar.

 

image

 

Välj bra kvalitet från början

Det finns välkända fönsterfirmor som tillverkar dörrar och fönster i hög kvalitet, och om du väljer dem har du fina fönster i många år framöver. Be om en offert på altandörr helglas så kommer du att bli nöjd med ditt val. Du kan rentav känna att det är lite lyxigt därhemma. 

Nya altandörrar har personskydd och är tillverkade enligt fastställd standard, så att de ska vara säkra och pålitliga. Komplettera med godkända lås och ett bra larm, så är du på den säkra sidan och slipper oroa dig för inbrott.

Fler nyheter