Upplevelsen av måttanpassade walk-in closets

Upplevelsen av måttanpassade walk-in closets

Är du sugen på en walk-in closet? En sådan stor och lyxig variant som man ser på film? Det är definitivt inte omöjligt, du måste bara ha plats för den. Om du måttanpassar så kan du gör även det mindre utrymmet till en drömgarderob. Då kan du bygga den perfekta garderoben just för dig och dina behov. Du bestämmer hur höga, breda och långa hyllorna ska vara.    

Med en duktig designer kan du bygga upp din garderob i sektioner. På så vis kan du skapa en snygg överblick över dina kläder, skor och accessoarer. Du kan organisera den till perfektion och se till att var sak har sin plats. 

 

 

Varför är en måttanpassad walk-in closet så mycket bättre än en vanlig garderob?

I den traditionella garderoben har det en tendens att bli rörigt. I värsta fall gör du en garderobsrensning och hittar kläder som du glömt bort att du hade där inne. I en walk-in closet är det lättare att hålla ordning. Är den dessutom måttanpassad så kan du se till att alla dina grejer får den plats de förtjänar. Du kan ha slipsar, skor och väskor på display på ett sätt som du annars troligtvis inte skulle kunna. 

Med ens kläder och accessoarer väl organiserade ser man på en gång vad man har att välja mellan. Det ser dessutom lyxigt ut och ger dig en extra självförtroendeboost på morgonen. Du kan välja mellan garderobsutrymmen i olika färger och material beroende på din smak. 

Välj mellan ett öppet system eller glasdörrar, ljusa färger eller mörkare ek-färgat trä och så vidare. Vill du ha belysning på alla hyllor eller mer allmän belysning? Vad du än önskar och drömmer om finns det något för dig. Att beställa måttanpassade walk-in Closets är med andra ord något som passar oavsett stil. Det enda som behövs är utrymme.